Ujud Karo Pelajar Ayu Kotho Cerita Dewasa

Ujud Karo Pelajar Ayu Kotho Cerita Dewasa

Ujud Karo Pelajar Ayu Kotho Cerita Dewasa

nyari universitas sibuk. Kutha mahasiswa Understandably, everyone iku sibuk lan fro looking for sekolah. Baseball wong baseball wanita kabeh panitia sibuk legalized, certificate, formulir pendhaftaran lan sanesipun. Uga karo kula. Aku wis mantun College ing universitas sing paling misuwur ing negara kang ing kutha piye wae. Aku kudu bisa hard supaya pass Boo, College domestik ujian ngleboke. Salah perjuangan iki learning nalika looking for mentors sing sumurup bab prakara – prakara Boo. Sing afternoon nalika aku mentheleng ing house nglepasin kroso kesel sawise sinau kabeh dina, Anto teka karo mancal kang anyar branded ‘keplok. “Heh, … mlebu – teka ing!” Aku pitutur ngidini wong entri menyang house. “He … he …, ora duwe … aku enggal-enggal – rush” Paring wangsulane Gusti Yesus karo grin kaya jaran. “Apa ing neraka, koq cepet-cepet dadi? Dateng New wis pengin keplok maneh !, Sit mudhun!” Aku ngandika upset. “Cepet-cepet ing ala?”, Gusti Yesus banjur ngandika ora becik, “Sampeyan wis padusan balon?”. “Delicious wrote, ya durung ana! Kayaks ora ngerti sampeyan wrote!”, Timpalku. “Wis, Cepet-cepet, ora duwe padusan. Ngganti sandhangan ana, banjur gunakake shoes, sing teka karo kula”. “Uh, apa iki? Aku ora guilty sir! Iku ora kula sing nyolong pitik, kang .. he .. apa sing dilakoni kanggo?” Aku takon. “Casa del Mar, ora duwe akèh pitakonan, Cepet-cepet !!!”, ngandika angrily. “Ya, ya, … santae wrote,” aku mangsuli. Long crita cekak aku lunga lan sugeng riyadi Motors nggunakake ngacirnya. On cara aku miwiti sabar. Aku takon ing konsentrasi Antok kang safari. “Uh, kowe arep menyang endi tho Kayak wrote crita detektif nggunakake rahasia – kabeh papan pangibadahe wong”.., “Cukup kalem, ngandika kita badhe pass UMPTN, Naah, aku ngajak sampeyan menyang Panggonan aku sumurup Panjenenganipun tutor tutoring ‘Primagama’ Saiki iku maneh ora ora jumlah mulangi. Dadi, kita bisa mangerteni padha .. marang? “, Paring wangsulane Gusti Yesus. “Huuuu … aku mikir ngendi … yen ngerti dadi, sadurunge aku ora arep teka …. Cukup kesel otak ya, kabèh dina iki mung mikir bab sing padha minangka cosine sine iku”, aku ngagetake. “Wrote Santae, ntar ana sing temtunipun Seger maneh, dijamin deh!”, Paring wangsulane. Nggoleki, aku panginten. Oalah ora bisa bantuan iku, amarga aku adoh saka ngarep uga. Sepuluh menit mengko kita ngrambah wilayah ing sisih lor saka mahasiswa kutha kang kinasih. Iki wilayah misuwur kanggo kelangan lan kalem, supaya akeh wong teka kene kanggo sumilir lan mesthi pangenalan. Aku uga digunakake kanggo teka kene ing apartemen sandi gendakan kang rodo sableng iku. Kita kawitan sengaja courting kene Malem – Malem, amarga iku sepi lan ana mesthi bisa dadi nudge sethitik nudge ing kene. Ana gambar gendakan dhewe nalika lungguh ing mancal. Supaya kerep, kita tak kanggo duwe Panggonan favorit, panggonan strategis ngendi baseball iku wong sing bisa ngelihat kita piyambak. Nanging ing nalisir, saka ngendi kita bisa bebas ngawasin kabeh prilaku wong teka lan arep metu. Asring kita bebarengan muasin saben liyane nalika ndeleng ‘live show’. Aku kerep iki diputer clitoris dheweke lan dheweke uga alon-alon samubarang kang angel otongku nalika kita loro ngitip nookie saka kadohan nyedhaki cedhak. We loro isih kebak sandhangan mesthi, awit wedi balesan teka – teka ana wong sing mergokin. Supaya kita aja sandhangan ora reged, aku kerep takon marang ngisep ing Otong kanggo climax ing tutuk. Ing kawitan kang durung kaya, nanging sawise dheweké nyoba ngrasain rasa sperma, kang ana kecanthol. Girl ora apik, yen ora bakalan ngeluarin climax Cairan dadi luwih minangka wong lanang ora duwe keganggu – keganggu mbersihinnya. Carane partner kaya iki apa ndadekake kita loro wareg minangka wareg – wareg. Aku dadi wareg, siji jam pesawat Aku climax patang kaping lima nalika piyambakipun bisa njaluk rolas malah Welasan kaping, edan utawa ora? Memori ora pecah amarga teka – teka mancal Anto nangkis marang house nyedhaki gedhe. Boten banget apik, loro-crita, lan manicured. Aku ora éling yen kita loro wis munggah ing yard. “Ayo kula waca ya?”, Said Antok. Sawise kita tak mati mancal Antok dadi menyang house nalika Aku iki kiwa piyambak ing yard ngarep kaya blo’on ing. Good uga malang. Wektu ana bab – bab wis ing setengah kepungkur enem ing wayah sore, srengenge setelan katon cetha lan becik. Omahé padha apik, aku panginten. Kalem, kelangan, adoh saka wong akeh tengen kiwa mung kothak. Ngiwa lan pepadhamu tengen kadohan adoh – adoh. “Eh, Siyah !! Ntar hysterics anyar ngerti mikir kowe !!”, snarled ing Antok sing misale jek wis medal malih. “Heh? Wis? Delicious wong ya ninggalin!” Aku mangsuli. “Gitu wrote duka !! Ayo ing, aku kenalin padha Ms. Lina”, kang ngandika karo grimace mamerin untu. “Ma’am Lina? Tentornya girl kanggo aku Nyamperin wong !!” aku mangsuli. “Eh .. teka ing …. Kok isih ngluwihi tho ??? Go … pindhah ing!” ketoke Ms. Lina, kenalan Antok wis dibukak lawang kamar turu. Manis, aku panginten. Bojone kulit ana putih complexioned, dhuwur, rada luwih dhuwur tinimbang Antok. About – bab babagan 163 cm. Raine oval karo irung cetha. Paling macem iku lambé. A abang cilik. Pundhak-dawa ireng rambute. Bojone awak cantik apik, sing sethitik lancip nanging plump, utamané bokong lan dodo. Panjenenganipun ngagem rok putih kang cendak lan klambi ngeculke. Bojone sikil padha Gamelan putih. Saka kaos semi-transparan sing bisa katon Bhnya nyenyet. BH iku model ngagem kotang sing tanpa lengen menek, supaya mung mubeng maneh. Aku ora ngerti apa jeneng model nanging ana temenan banget seksi. Ms. Lina ngandika Antok anyar brumur 24 taun. Isih enom, aku panginten. Tanpa dikandhani kaping pindho kita padha kesusu ing. “Kenalin Ing, iku Ms. Lina, kenalan … kang paling apik, sampeyan ngerti,” ngandika karo eseman aneh. “Andi”, aku ngandika, ngenalke awake nalika nyoba kanggo menehi eseman minangka loropaken minangka bisa. “Lina”, ngandika. Tangan Ms. Lina Ko – Ko Gamelan. filmbokepjepang.com Kula atine wiwit Saya mbayangin apa yen iku tangan minangka Gamelan stroking Otong. “Temen sekolah kang Antok Sapa?”, Dheweke takon, interrupting pikirane. “Uh, baseball tenan kantun, kita ketemu nalika piyambakipun dados Porter ing pasar.”, Aku ngandika, nyoba kanggo guyon. Pok! Antok tangan ndharat wonten ing sirah kawula “wrote Delicious! Ing kuli sing padha!”, Gusti Yesus banjur ngandika angrily. “Panjenenganipun he … ..”, aku medal. “Wis, wis … ayo kang njagong mudhun,” ngandika Ms. Lina karo ngguyu. Kita banjur lungguh ing dhingklik kamar tamu mewah. “Ngarep ya?”, Aku takon swapped stale. “. Oh, enggak … rent Rent omah karo kanca padha – kanca. Liyane nyaman yen nyewa house”, ngandika. “Lonely Ungu ya?” Aku takon maneh. “. Ya, mulangi ing ‘Primagama Ya kahanan ginilah, ing siji supaya omah Paling -. Paling sing ngarep sangang jam mengko, Er, ya sedhela, Ms.Hasan_Rockarawk ngombe.”. Cepet mengko Ms. Lina ngetik menyang. “Uh, … Ing, aku lunga rokok sedhelo Sapa Sampeyan kene dhisik, ing mung limalas menit aku iki musna”, ngandika Antok teka – teka. “Iku baseball tuku kabeh ing werna?!”, Aku ngandika. “Lali sedhela !, Sapa?”, Gusti Yesus banjur ngandika ngeloyor lunga. Sedhela ngandika, … aku ngerti iki arep dawa ical, amarga Antok perokok fanatical padha account Manalapan. Yen baseball iku account sing wong durung pengin. Lan account biasane mung didol ing toko – toko amba kaya supermarket. Menapa malih, sak trip kene ora katon supermarket, supaya temtunipun musna dangu. Mesem – samara-samar krungu motor Antok ninggalake kula piyambak. Ah, neraka, …. Go wrote sing dawa, supaya kula cara free – cara utawa Ms. Lina, aku panginten. “Apa, endi Ashley” pitakone Ms. Lina sing teka – dumadakan muncul, mbeta rong kaca tingal ice tea iced teh alias. “Go ya, pindhah rokok” aku mangsuli alon-alon. “Nggoleki, …. tahap pisanan Ayo ..” wangsulane Ms. Lina “Ana mung sing, papa ora sampeyan?”. “Ma tresna ya … .. benernya pengin susu tho, nanging …. Ora papa deh ..”, Aku ngandika setengah jokingly setengah ora becik. “Basic ..”, ngandika Ms. Lina, esem sweetly. Ms. Lina lungguh ngelawan kula. Nalika lungguh kaget kula amarga kang nguripake metu ora nggunakake cd. Sampeyan bisa katon minangka Ms. Lina jog ora apik. Sikil Gamelan Luwih mbukak. Saka ngendi aku njagong iku baseball supaya ketok nanging aku yakin yen wong ora nggunakake cd amarga rok iki temenan ora katon Piece saka kainpun. Nalika ngombé Aku katahan ngisor Labak Ms. Lina. Katon kaya Ms. Lina baseball weruh iki amarga sandi mata kaca tingal Luwih ketutup kang dianakaké. Ngerti yen ana kuwi apik Otong miwiti akting. Ing Otong miwiti tangi munggah, iku ndadekake kula isin nyoba kanggo ndhelikake sikap Otong. “Sampeyan ngerokok baseball, Di” pitakone Ms. Lina kejut kula “Eng … Nah ya ..”, aku mangsuli haltingly -.. Bata “Ms. Lina ngerokok baseball?” Aku takon maneh. “Uh … ora, Ms. seneng cerutu nyedot”, Paring wangsulane Gusti Yesus kaya-kaya mischievous. Bilai, wektu iki Otong Ko – Ko ora bisa diundang kalem maneh, Otong spontan protruding konco sandi celonone. Header konco celonone kaget. “Uh, … ya … bisa nyilih jedhing”, aku takon, rada panicked. Ketoke Ms. Lina bisa ndeleng Otong nyembulnya iki. Ketoke kang ana sethitik kaget uga. “Ya, … mlebu wrote …. Silence koq, sapa-sapa sing paling -. Sing Sampeyan ndhisiki wrote, Myspace jedhing ing sisih kiwa.” Ms. Lina mangsuli. Nyoba kanggo nutupi munggah ing urutan Otong kanggo njaga decorum, aku kesusu menyang jedhing kanggo nyetel lokasi Otong. Jedhing punika wiyar banget. Perbotannya lengkap lan mewah. Ing pojok tengen ana bathtubs medium-ukuran, padusan jejere iku ana, lan liya-liyane sing putih supaya kabeh iku resik. Langsung nutup lawang jedhing. Cepet-cepet aku unbuttoned sandi celonone lan nyekel ing Otong. Ing Otong wektu iki Ko – Ko wangkal. Lemak long iku wis hard kabeh raos, wis takon shaken mikir. Sadurunge aku mbenerin ing Otong teka – teka ing lawang jedhing dibukak. Bilai, aku ketoke kelalen kanggo ngunci lawang. Panikku ilang pangertèn saka owah-owahan rasa deg – wong wektu Widi sing muncul saka konco lawang iku Ms. Lina. Ing laser langsung Otong – ngalahaken ningali kahanan, kang mirsa apa acara bakal kelakon ing jejere. Saiki ora sengaja mati celonone supaya Ms. Lina bisa ndeleng cetha Otong. “Uh, .. nuwun sewu, ya mung arep nganterin sinetron ….”, Said – ngandika Ms. Lina mandegake. Dheweke tutuk ambruk mbukak lan mripate bulging ndeleng Otong. Mandan dawa ing kita glued. Banjur alon – tangan Otong tanah wiwit ngacak alon-alon. Ms. Lina tetep bisu nalika merhatiin aku lakuin. “Mangga dong kabeh sabunin Otong, ya … ..”, kula diundang pangarep-arep. Ms. Lina kapandeng ing mangu. Kuhampirinya alon-alon. Aku ditarik dheweke tangan lan nggawa menyang otongku. Nyekeli Otong ragu-ragu. Banjur alon-alon piyambakipun wiwit ngacak ing fluctuate Otong. Fantasi nerangake bener kanggo tangan alus shaken. “So Good Ing?”, Dheweke takon lirih lustful. “Ahh …” Ms. éca … .uh … “. Tanpa makarya tangan wiwit ngisin dodo plump.” Ssshh .., ahh … ora … “Ms. Lina whimpered easement. Ora Aku digatèkaké apa ngandika, tangan wiwit grope dheweke dodo. Ms. Lina njupuk aroused tangan wiwit kanggo akselerasi gosokannya irama. Rauh tangan cannibalize tombol klambi lan kotang. Sasampunipun dheweke sugih lan kotang ambruk menyang lantai, susu Ms. Lina bisa katon cetha. Solid kabeh putih lan Gamelan karo Jambon penthil. penthil padha abuh ngarep nuduhake Ms. Lina dodo pointy Langsung squeezed susu kang kiwa nalika corak tangan tengen -.. twisting lan narik pentil dheweke tengen “Ah ……” Ms. Lina njupuk moaning easement Aku dianakaké sandi sirah kanggo kang dodo, kang nyedhot sandi -. nyedhot pentil dheweke tengen Ms. Lina njupuk menggelinjang. . tangan tengenku miwiti obah mudhun, stroking – ngalangi stroked dheweke padharan Ms. Lina liyane aroused kang cepet ditarik mudhun sandi jins lan cd The langsung Otong tancep metu nuduhake kabeh formulir… Ms. Lina Mata ora bisa dipisahake – release saka Otong. Tangané wiwit stroking woh pelirku karo tangan liyane kang nalika mbebayakake tambah akeh hard kanggo ngacak ing Otong. Iku ngrasa tangan gesekan supaya deliciously karo Otong. Delicious roso kanggo kabèh urat ing sandi syaraf supaya tanpa sadhar sandi awak wiwit gumeter easement. Gerakane tangan kaloro cepet venturing menyang pus Ms. Lina. Kanthi tangan siji aku angkat tangan munggah rok dheweke nalika wong wiwit nggoleki tuwa. photomemek.com Dadi metu iku bener Ms. Lina ora nyandhang cd, bisa gampang nemokake ing bagéan saka pus clitoris. Ms. Lina ketoke wis dipun cukur jembutnya amarga sandi tangan ora nemokake rambutpun Piece ana lan aku aran pus lunyu lan resik. Model pus kaya iki sing nggawe kula aroused gedhe. Aku kabuka pus belahan langit sisih. “Ah … … Enaaak …” Ms. Lina twitched easement aku alon-alon samubarang kang angel dheweke clitoris. Aku diuripake – urutan ibujariku nalika dheweke clitoris karo driji tengah Miwiti kanggo njaluk menyang rut sing senggamanya wis direndhem. Dumugi -Arrived Ms. Lina ditarik sandi tangan, tanpa ngucap apa aku – apa mbengkongaken lan otongku mbebayakake sijine ing tutuk. Kang dipercoyo rasa apik ing kabeh. Ms. Lina basa muter – muter ing sensitifku nalika ngisep tutuk bali lan kasebut ndadekake kula edan. Tangan remet – remet susu lan bokong karo kuwat, kuwat saka kang dipercoyo. “Mmmmmmm … ..”, Ms. Lina ngeluh easement. A detik mengko iku rasa apik ora bisa ngadeg iku maneh. “Ahhh … ya, aku arep ya climax … .uh … ..”. Ms. Lina ora njawab, mung nyepetake gerakan saka tutuk lan ilat. Ora bisa ngadeg iku maneh, sperma metu karo swift. Dadi akeh sing metu nganti – nganti sperma netes metu saka dheweke tutuk. Sawise 6 7 kaping semprotan, aku easement limp. Ms. Lina ngerti yen aku iki wareg, kang wiwit kanggo loosen ing kang dipercoyo, lan banjur ngeculake Otong kang tutuk. Ms. Lina mesem mischievously, ketoke kang wus swallowed kabeh sperma, déné tepak sperma sing wis oncat saka tutuk dripped dhateng dheweke dodo. Sanajan wis ngrambah climax, ing Otong isih ora pengin ngeculke banget. Otong ngerti kahanan sing ketoke kanggo tantangan, Ms Lina Good news rauh bali ing tumindak. Dibelakanginya kula. Panjenengané banjur nungkulaké, ing lorotkannya rok putih, nuduhake pus saka konco. Edan, becik Ko wangun, aku panginten. Clean Jambon pus lunyu. Amarga ora ana siji rambute sing dijamin iku, cetha bisa ndeleng kabeh kurva saka dheweke pus. Pus drenched karo chapped lambé padha tantangan. Ana sing ora dadi kesempatan ora kejawab kasebut kanggo ngerasain pus cah wadon iki. Aku squeezed pus saka konco, kugesek clitoris karo kabeh driji – driji. Aku samubarang kang angel – samubarang kang angel dheweke clitoris cepet. “Diqqet … Cepet-cepet Ing … cepet ketik kontolmu … aku wis ora terus … .. digital”, Ms. Lina nyuwun. Banjur driji indeks lan lambé pus driji tengah dibukak. Ing Otong ora strings ditempelake langsung kuhujamkan keliang pus wis mbukak. “Ahhh …”, Ms. Lina nggresah easement amarga Otong Ko – Ko Menuh – Menuhin pus saka njero. Kanthi kaping pirang-pirang insistence, ing Otong di-push macet kanggo burrow dheweke abang. Pus Ms. Lina Ko – Ko seret rasa. Dadi sing apik seret anget ngerasain pus udan. Wektu iki aku dipindhah sandi hips bali lan kasebut vigorously, Ms. Lina ketoke kanggo tresna iku. “Terusss … ahh …. Luwih cepet … luwih cepet …. Ahhh ….” Ms. Lina tangan kiwa wiwit gesek – samubarang kang angel dheweke clitoris dhewe diganti tangan. Kupercepat gerakan munggah nganti sampeyan krungu gesekan Otong karo pus Ms. Lina. Aku dianakaké Ms. Lina bangkekan nganggo tangan loro kanggo Otong metu. Ms. Lina ora arep tetep bisu, kang nguripake – Rolling dheweke hips kenceng. Sakcepete sesampunipun Ms. Lina wiwit menggelinjang, flounder – flutter groaning easement. Kurang saka limang detik mengko awak stiffened. Nguwuh easement Ms. Lina climax. Aku rumangsa throbbing pus massaged – genijalac ing Otong karo keruwetan. Kahanan iki ndadekake Otong mutahke kanggo wektu liyane. We loro moaned easement. … Wayahe mengko kita colapse ing porselin putih lantai jedhing iku. We loro gasped – panting, AMBEGAN pesawat sing bisa lali yen kita loro wis kelangan. Ms. Lina hugged saka konco. Aku nggawa sandi lambé ketelinganya. “Matur ya ya”, aku whispered karo hoarse sethitik. “Ah, ya matur nuwun”, dheweke mesem sweetly. Aku Kiss gulu dheweke alon-alon, banjur alon – tanah kuping kujilati whimpering kanggo nggodho Ms. Lina maneh. Ing Otong isih Ngaceng, arep takon maneh. Aku masang Otong kanggo dheweke bokong, alon-alon kugesek – grit. Kula tangan banjur bisa maneh. Aku nelik ing pus tambah akeh udan. Sperma nyawiji metu saka dheweke udan lan pupu. Aku diputer ing Cairan putih. Clitoris dheweke wiwit limp bali stiffened. Kula tangan wiwit munggah menyang ndhuwur, remet – remet dheweke dodo sing kandhel. Ing – ing kawitan alon-alon lan banjur hardened lan atos. Ms. Lina whimpered easement. Bokong Plump wiwit samubarang kang angel – samubarang kang angel iku menyang mburi supaya bisa demok Otong. Ora kanggo metokake maneh aku sijine Otong pus saka konco. Ms. Lina Kutindih awak. Ms. lina sing ing posisi rawan lan ana ing sangisoré ora bisa nindakake akeh. Ing sikil rentangkannya Gamelan lan tingkat iku kanggo nggampangake entri Otong. Kanthi tangan sing terus remet – remet lan corak – twisting susu lan pentil pumping Ms. Lina aku banget eagerly. “Oh … dadi apik ing, ya seneng ing posisi iki ….”, Gusti Yesus banjur ngandika ambegan – ambegan. Aku Kiss gulu dheweke karo mbebayakake. Ms. Lina mung bisa flounder easement. Sakcepete sesampunipun Ms. Lina climax kanggo wektu liyane. Preduli saka Ms. Lina sing terus convulse ing Otong kupercepat ayunan. Swara diprodhuksi saka kacepetan lan pus udan Ms. Lina kula luwih semangat. Kanggo dangu Ms. Lina twitched easement nganti pungkasanipun aku teka metu uga. Times iniku semprotan sperma menyang dheweke bokong. Amarga aku wis kaping telu puncak, ora minangka akeh lan semprotan banyu kapisan lan kapindho, nanging iku cukup kanggo udan bokong ya lina sing ngrangsang iku. Akhire aku colapse maneh marang Ms. Lina. “Edan, Ms. nganti kaping lima – uga ngerti …”, ngandika Ms. Lina ngrusak. “Sapa … Five kaping kasuksesan -? Uga Crazy …. Temtunipun Ko ngrasa apik …”, aku ngandika karo meri. Ms. Lina mung ngguyu ngrusak. “Matur ya Di … .. ‘wis digawe easement ya …. Nganti kaping enem, sampeyan ngerti … ..”, ngandika Ms. Lina minangka dheweke nguripake watara. Aku tak munggah lan mung mesem. Panjenenganipun … kang …. Iki ora carane, aku bisa nggawe ya puluh – puluh kaping climax, aku panginten.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

PutriBokep

Create Account



Log In Your Account